Vapaskooppi
Vapaskooppi
Vapaskooppi
Vapaskooppi
Vapaskooppi
Vapaskooppi

Vapaskooppi

13,90 €
sis. 24 % ALV
Vapaskoopin avulla voit tehdä relaskoopin koealavavasta tai mistä vain suorasta kepistä.
Toimitus 2-7 arkipäivää

Vapaskoopin avulla voit tehdä relaskoopin koealavavasta tai mistä vain suorasta kepistä. Tuote valmistetaan 3D-tulostamalla, väri oranssi. Vapaskoopin leveys on 33 mm, korkeus 26 mm ja pituus 24 mm. Relaskooppiosan paksuus on 4 mm.

Vapaskooppi on mitoitettu siten, että relaskooppikerroin 1 toteutuu 60 cm:n etäisyydellä silmästä. Vapaskooppiin on tulostettu lukema "60" muistutuksena etäisyydestä 60 cm. Kiinnitysosassa on pieni syvennys, joka varmistaa ettei Vapaskooppi pääse liukumaan irti nippusiteestä tms. kiinnityksestä. Päivitetyssä vapaskoopissa on nyt kolme relaskooppikerrointa: 1, 2 ja 0,5. Mukana kuutioimistaulukko.

Mittaa vapaan tai haluamaasi keppiin etäisyys 60 cm, merkitse kohta ja kiinnitä Vapaskooppi nippusiteellä tms. kiinni. Kiinnitä syvennyksen kohdalta. Tuotteen mukana tulee yksi nippuside. Vahvista kiinnitystä tarpeen mukaan omilla kiinnitystarvikkeillasi. 

Tuotteessa käytettävä PLA-muovi on valmistettu biopohjaisista materiaaleista, kuten esim. maissitärkkelys. Huomioitavaa on, että PLA-muovin sulamispiste on alhaisempi kuin ns. perinteisten muovien, joten muodonmuutosten välttämiseksi älä jätä tuotetta esim. kuumalla ilmalla auringonpaisteessa auton kojelaudalle. 

Huom! Kuvissa näkyvä vapa on mallina, ei kuulu toimitukseen.

Vapaskoopin esite pdf-muodossa on ladattavissa "Liitteet" -kohdasta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 9020