Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus
Peukaloskooppi Otus

Peukaloskooppi Otus

31,90 €
sis. 24 % ALV
Tehokkuutta ja helppoutta metsänmittaukseen personoidulla relaskoopilla, jolla voi mitata myös puun pituuden ja pieniä läpimittoja.
Toimitus 2-7 arkipäivää

Tehokkuutta ja helppoutta metsänmittaukseen!

Peukaloskooppi on maailman ensimmäinen personoitu relaskooppi, jonka hahlon leveys mitoitetaan ja säädetään käyttäjän oman relaskooppivarren eli käsivarren pituuden mukaan. Peukaloskoopille on myönnetty hyödyllisyysmalli eli ns. pikkupatentti. Mallissa Otus on kolme relaskooppikerrointa: 1, 2 ja 0,5. Lisäksi voidaan mitata puun pituus ja pieniä läpimittoja (d1-6 cm). Puun pituuden mittaus onnistuu myös silmälasit päässä ja irrotettavien ruuvien ansiosta voit kääntää otesuunnan, näin mittaaminen onnistuu kummalla silmällä tahansa. 

Värivaihtoehdot ovat oranssi ja keltainen. Otuksen korkeus on 108 mm, leveys 89 mm ja paksuus ilman ruuveja 5 mm. Ruuvien tyyppi on M3x16. Videolta ja esitteestä näet kuinka Peukaloskoopin mitoitus otetaan. Tuotteeseen tulostetaan nimi sekä käsivarren pituus, jotta voit myöhemmin tarkistaa ja kalibroida kätesi asentoa. Mukana kuutioimistaulukko.

Tuotteen voi ripustaa esim. jojo-kelaan, jolloin sen kantaminen on helppoa; otat Otuksen käteesi vain mittaamisen ajaksi ja muutoin se roikkuu huomaamatta mukanasi. Jos liikut esim. t-paidassa, voit laittaa jojo-kelan kaulanauhaan roikkumaan. Sekä jojo-kela että kaulanauha ovat erikseen tilattavissa.

Tuotteessa käytettävä PLA-muovi on valmistettu biopohjaisista materiaaleista, kuten esim. maissitärkkelys. Huomioitavaa on, että PLA-muovin sulamispiste on alhaisempi kuin ns. perinteisten muovien, joten muodonmuutosten välttämiseksi älä jätä tuotetta esim. kuumalla ilmalla auringonpaisteessa auton kojelaudalle. 

Nimi Otus tulee siitä, että vaakasuuntaan käännettynä tuote muistuttaa kaksijalkaista eläintä, jolla on kita auki.

Peukaloskooppi Otuksen esite pdf-muodossa on ladattavissa "Liitteet" -kohdasta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 9010