Peukaloskooppi
Peukaloskooppi
Peukaloskooppi
Peukaloskooppi
Peukaloskooppi
Peukaloskooppi
Peukaloskooppi

Peukaloskooppi

22,90 €
sis. 24 % ALV
Tehokkuutta ja helppoutta metsänmittaukseen personoidulla relaskoopilla.
Toimitus 2-7 arkipäivää

Tehokkuutta ja helppoutta metsänmittaukseen!

Peukaloskooppi on maailman ensimmäinen personoitu relaskooppi, jonka hahlon leveys mitoitetaan ja säädetään käyttäjän oman relaskooppivarren eli käsivarren pituuden mukaan. Peukaloskooppi valmistetaan 3D-tulostimella. Peukaloskoopille on myönnetty hyödyllisyysmalli eli ns. pikkupatentti. Relaskooppikertoimia on kolme: 1, 2 ja 0,5. 

Värivaihtoehdot ovat oranssi ja keltainen. Peukaloskoopin korkeus on 95 mm, max. leveys 38,5 mm ja paksuus 5 mm. Videolta ja esitteestä näet kuinka mitoitus otetaan. Tuotteeseen tulostetaan nimi sekä käsivarren pituus, jotta voit myöhemmin tarkistaa ja kalibroida kätesi asentoa. Mukana kuutioimistaulukko.

Tuotteen voi ripustaa esim. jojo-kelaan, jolloin sen kantaminen on helppoa; otat Peukaloskoopin käteesi vain mittaamisen ajaksi ja muutoin se roikkuu huomaamatta mukanasi. Jos liikut esim. t-paidassa, voit laittaa jojo-kelan kaulanauhaan roikkumaan. Sekä jojo-kela että kaulanauha ovat erikseen tilattavissa.

Tuotteessa käytettävä PLA-muovi on valmistettu biopohjaisista materiaaleista, kuten esim. maissitärkkelys. Huomioitavaa on, että PLA-muovin sulamispiste on alhaisempi kuin ns. perinteisten muovien, joten muodonmuutosten välttämiseksi älä jätä tuotetta esim. kuumalla ilmalla auringonpaisteessa auton kojelaudalle. 

Peukaloskoopin esite pdf-muodossa on ladattavissa "Liitteet" -kohdasta.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.